Ciolacu, despre minerii din V. Jiului: Nu trebuie umiliţi, ei vor doar să fie trataţi cu demnitate

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 19 februarie 2021 59 afişări

Minerii de la Lupeni, Vulcan şi Livezeni nu cer măriri de salarii, ci doar plata muncii lor, afirmă Marcel Ciolacu: „Aceşti oameni nu trebuie umiliţi, ei vor doar dialog şi să fie trataţi cu demnitate şi respect pentru munca lor. Actualii guvernanţi nu fac nimic în afară de a tăia şi distruge”.

Ciolacu, despre minerii din V. Jiului: Nu trebuie umiliţi, ei vor doar să fie trataţi cu demnitate

„Am vorbit mai devreme cu cei din Valea Jiului şi am văzut care este starea de spirit a oamenilor. Minerii de la Lupeni, alături de cei din Vulcan şi Livezeni, nu cer măriri de salarii, ci doar plata muncii lor. E dreptul lor şi sunt alături de ei! Aceşti oameni nu trebuie umiliţi, ei vor doar dialog şi să fie trataţi cu demnitate şi respect pentru munca lor”, transmite Marcel Ciolacu.

Liderul social-democraţilor afirmă că, în 2019, Guvernul PSD a dat OUG 60, care asigura supravieţuirea mineritului în Valea Jiului şi locurile de muncă pentru mii de familii.

„Actualii guvernanţi nu fac nimic în afară de a tăia şi distruge”, conchide preşedintele PSD.

Minerii de la exploatările de cărbune Livezeni, Vulcan şi Lupeni protestează de câteva zile pentru neplata salariilor. Salariile minerilor din Valea Jiului ar fi trebuit plătite în 15 a lunii, însă conducerea CEH a anunţat că acestea vor fi plătite până în data de 26 februarie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciolacu,
mineri,
valea jiului

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.