Ciolacu, despre Dăncilă: Cel mai frică în politică îmi este de penibil

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 07 aprilie 2022 31 afişări

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, exclude o colaborare cu formaţiunea în care s-a înscris Viorica Dăncilă. Întrebat despre demersul acesteia, preşedintele social-democraţilor a răspuns: „Mie cel mai frică în politică îmi este de penibil”

Ciolacu, despre Dăncilă: Cel mai frică în politică îmi este de penibil

„Mie cel mai frică în politică îmi este de penibil. Cred că v-am răspuns cu tot. Cu Victor Ponta am o discuţie ca şi persoane fizice, n-am avut până acum o discuţie aplicată în vederea unei colaborări politice. greşi omeneşte, a greşi e prosteşte. Nu i-a ieşit Geoană, n-a ieşit cu Ponta... PSD ul e PSD, restul... invenţii şi încercăm să atacăm anumite anumite nişe”, spune la digi24.ro Marcel Ciolacu, despre demisia din PSD a Vioricăi Dăncilă şi despre posibile colaborări cu formaţiuni conduse de foşti lideri social-democraţi.

El afirmă că nu va face vreodată un partid politic.

„Eu sigur nu o să-mi fac vreun partid politic vreodată. Prefer să ies la pensie în picioare”, conchide Ciolacu.

La sfârşitul lunii martie, Viorica Dăncilă a anunţat că a demisionat din PSD şi s-a înscris în Partidul Naţiune Oameni Împreună (NOI).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciolacu,
dăncilă,
ponta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.