Ciolacu: Dacă pensiile nu ajung la destinaţie, cred că directorul Poştei Române va pleca

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 02 aprilie 2024 25 afişări

Dacă pensiile nu ajung la destinaţie, directorul Poştei Române va pleca, avertizează premierul Marcel Ciolacu.

Ciolacu: Dacă pensiile nu ajung la destinaţie, cred că directorul Poştei Române va pleca

„Am avut o discuţie cu dl. ministru şi aseară, am avut o discuţie şi cu directorul. Eu le-am spus să rezolve problema cât se poate de rapid. În cazul în care, Doamne fereşte!, nu ajung pensiile la destinaţie din cauza unei greve la Poşta Română, cred că dl. director va pleca”, spune Marcel Ciolacu.

Poştaşii decid marţi dacă renunţă la grevă. Decizia va fi anunţată pe parcursul dimineţii după consultarea membrilor de sindicat. Luni, liderii de sindicat au primit o propunere de creştere salarială de la conducerea Poştei Române şi Ministerul Cercetării.

Revendicările poştaşilor sunt creşterea cu 400 lei net a salariilor angajaţilor şi creşterea sporului de loialitate, acordat în tranşe, angajaţilor ce au peste un anumit număr de ani lucraţi în Poşta Română.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciolacu,
grevă,
poştă

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.