Ciolacu, către Muraru: Lucrurile importante au fost iniţiate de PSD - UE, NATO, acum Schengen

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 18 noiembrie 2022 37 afişări

Marcel Ciolacu îi răspunde ironic lui Alexandru Muraru, care a spus că amânările în Schengen au fost determinate de guvernările catastrofale ale PSD: „Toate lucrurile importante care s-au întâmplat în România post-decembristă s-au întâmplat împreună şi mai ales iniţiate de PSD”.

Ciolacu, către Muraru: Lucrurile importante au fost iniţiate de PSD - UE, NATO, acum Schengen

„Ştiţi de ce mă bucur? Că toate deciziile mari, toate lucrurile importante care s-au întâmplat în România post-decembristă s-au întâmplat împreună şi mai ales iniţiate de către Partidul Social-Democrat - şi intrerea în Uniunea Europeană, şi intrarea în NATO, şi de această dată întrarea în Spaţiul Schengen”, spune Marcel Ciolacu.

Reacţia social-democratului vine după ce deputatul PNL Alexandru Muraru a spus că PSD ar trebui să admită că amânarea de până acum a aderării României la Spaţiul Schengen a fost determinată şi de guvernările din perioada 2017-2019, ani absolut catastrofali,

„Nu mă ascund absolut deloc şi cred că dacă sunt oneşti şi partenerii noştri actuali de guvernare, cei de la PSD, ar trebui să recunoască că amânarea noastră de a intra în Spaţiul Schengen a fost determinată, a fost generată de ceea ce au făcut ei în acei ani absolut catastrofali pentru România, care au însemnat guvernările din perioada 2017-2019”, spune la RFI deputatul PNL Alexandru Muraru.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciolacu,
muraru,
schengen

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.