Cioabă, în locul lui Dragnea. Camera Deputaţilor a validat mandatul unui nou deputat

Postat la 05 iunie 2019 59 afişări

Deputaţii au votat, miercuri, validarea madatului de deputat al lui Petre Cioabă, în urma vacantării unui loc în Camera Deputaţilor, după ce Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare pentru 3 ani şi 6 luni cu executare.

Cioabă, în locul lui Dragnea. Camera Deputaţilor a validat mandatul unui nou deputat

Camera Deputaţilor a votat, cu 243 de voturi "pentru" şi o abţinere validarea mandatului de deputat al lui Petre Cioabă în urma vacantării locului de parlamentar al lui Liviu Dragnea.

Acesta a depus jurământul de deputat în plenul de miercuri al Camerei Deputaţilor. Astfel, înlocuitorul lui Liviu Dragnea, pentru restul mandatului până în 2020 este consilierul judeţean din Teleorman Petre Cioabă.

Petre Cioabă are 72 de ani şi este pensionar, el fiind preşedintele organziaţiei de pensionari a PSD Teleorman. În prezent, acesta este şi consilier judeţean din partea social-democraţilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
deputati,
camera deputatilor,
deputat

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.