Cinema City redeschide joi cinematografele din Bucureşti, închise săptămâna trecută, şi din alte 18 oraşe

Autor: Roxana Rosu Postat la 15 octombrie 2020 100 afişări

Cinema City, reţea care operează 26 de multiplexuri în 19 oraşe din ţară, redeschide joi cinematografele din Bucureşti, închise săptămâna trecută, şi din celelalte localităţi.

Cinema City redeschide joi cinematografele din Bucureşti, închise săptămâna trecută, şi din alte 18 oraşe

Cinema City, reţea care operează 26 de multiplexuri în 19 oraşe din ţară,  redeschide joi cinematografele din Bucureşti, închise săptămâna trecută, şi din celelalte localităţi.

Compania este prezentă în malluri din Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galaţi, Iaşi, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara, având în total 237 de săli.

Printre premierele anunţate de Cinema City se numără The Broken Hearts Gallery, Greenland, AVA, La Belle Epoque.

Potrivit noilor măsuri aprobate marţi de Guvern capacitatea sălilor de spectacole, teatrelor, cinematografelor şi restaurantelor  se reduce la 50% în localităţile în care rata de infectare cu COVID 19 este sub sau egală cu 1,5 la mia de locuitori şi la 30% în cazul unei rate cuprinse între 1,5 şi 3 la mie. 

În oraşele în care incidenţa cazurilor depăşeşte 3 la mie activitatea acestor instituţii va fi sistată.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
baia mare,
timisoara,
cinema

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.