CineGrand va deschide un cinematograf în Centrul Comercial Auchan Titan

Postat la 04 iunie 2014 67 afişări

Operatorul de cinematografe CineGrand va deschide în următoarele săptămâni un cinematograf în Centrul Comercial Auchan Titan, în care a mai funcţionat anterior o astfel de unitate, dar care a fost închisă de proprietarii proiectului, fondul german Deutsche Gesellschaft fur Immobilienfonds (DEGI).

CineGrand va deschide un cinematograf în Centrul Comercial Auchan Titan

 "În perioada imediat următoare va fi deschis un cinematograf, contractul este semnat, operatorul va fi CineGrand din India. Galeria comercială va avea după deschiderea cinematografului 15.000 de metri pătraţi şi este ocupată integral", a declarat Tatian Diaconu, managing director al Immochan România, companie parte a grupului Auchan, care se ocupă de administrarea Centrului Comercial Auchan Titan.

Immochan Auchan şi DEGI au investit circa 2 milioane de euro pentru aducerea galeriilor comerciale Auchan Titan şi Iris sub umbrela brandului Centrul Comercial Auchan Titan, care atrage anual 12 milioane de persoane.

Auchan Titan, primul hipermarket al grupului francez în România, este cel mai mare de pe piaţa locală, cu o suprafaţă de 16.000 metri pătraţi. Hipermarketul este cel mai performant magazin din cele 31 pe care grupul francez le operează în România, în condiţiile în care atrage în medie 35.000 de vizitatori pe zi, cu un vârf de 55.000 de persoane în perioada sărbătorilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cinegrand-va-deschide-un-cinematograf-in-centrul-comercial-auchan-titan-12692874
12692874
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.