Cine sunt românii care primesc 15.000 de lei gratuit de la stat. Gabriela Firea a dat vestea cea mare la nivel naţional

Postat la 24 februarie 2023 961 afişări

Cine sunt românii care primesc 15.000 de lei gratuit de la stat. Gabriela Firea a dat vestea cea mare la nivel naţional

Informaţii importante oferite de ministrul Familiei, Gabriela Firea, care a anunţat că se dau 15.000 de lei gratuit de la stat de persoană prin programul naţional pentru creşterea natalităţii ce va fi continuat şi în acest an, fiind considerat o adevărată prioritate.

Se dau 15.000 de lei gratuit de la stat. Gabriela Firea a dat vestea cea mare

Gabriela Firea, fostul primar al Bucureştiului a scris pe pagina sa de Facebook că programul naţional pentru creşterea natalităţii este o prioritate pentru ea şi pentru Ministerul Familiei.

„Programul naţional pentru creşterea natalităţii este prioritatea mea şi a Ministerului Familiei! Asigur pe toată lumea interesată că munca echipei responsabile de acest proiect este continuă, pentru rezolvarea în cel mai scurt timp a solicitărilor. Reamintesc însă că avem nevoie şi de înţelegerea dumneavoastră, a tuturor celor care ne scrieţi, pentru că un dosar complet şi fără erori uşurează enorm întregul proces. Vă mulţumesc încă de la început pentru faptul că ne sunteţi parteneri şi mă bucur enorm pentru că programul nostru social are atâta succes”, a transmis Gabriela Firea pe Facebook.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
gratuit,
national,
primire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.