Cine sunt oamenii cheie din conducerea SIF Muntenia şi SIF Banat-Crişana

Postat la 08 decembrie 2014 144 afişări

Consiliul reprezentanţilor acţionarilor SIF Muntenia (SIF4), al cărei patrimoniu ar fi fost delapidat de mai multe persoane prin intermediul unor offshore-uri, este condus de Marius Pantea din funcţia de preşedinte şi de Andrei Diaconu, care deţine funcţia de vice-preşedinte.

Cine sunt oamenii cheie din conducerea SIF Muntenia şi SIF Banat-Crişana

Ceilalţi membri ai consiliului reprezentanţilor acţionarilor SIF Muntenia sunt Iulian Aursulesei, Gheorghe Bâlteanu, Sergiu Busilă, Emil Cazan, Daniel Florian Miron, Adrian Victor Prodan, Petre Pavel Szel şi Vicenţiu Octavian Zorzolan.

SIF4 este administrată de SAI Muntenia Invest, condusă de Gabiel Filimon din funcţia de director general, şi de Gheorghe Dănuţ Porumb, care deţine funcţia de preşedinte al consiliului de administraţie.

SIF Banat-Crişana (SIF1) este condusă de Dragoş George Bîlteanu, care deţine funcţia de director general şi preşedinte al consiliului de administraţie. Ceilalţi membri ai board-ului SIF Banat-Crişana sunt Ştefan Dumitru (vice-preşedinte), Ion Stancu (membru şi în comitetul de audit al SIF-ului), Adrian Petreanu, Valentin Chiser şi omul de afaceri libanez Najib El Lakis. Fiul acestuia, Ali H. Lakis a demisionat vineri din funcţia de membru neexecutiv în board-ului SIF 1.

Citiţi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cine-sunt-oamenii-cheie-din-conducerea-sif-muntenia-si-sif-banat-crisana-13707882
13707882
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.