Cine sunt cei cinci care au decis intrarea în insolvenţă a Hidroelectrica

Postat la 18 iunie 2012 37 afişări

Deşi Ministerul Economiei a comunicat că hotărârea privind cererea de intrare în insolvenţă a Hidroelectrica a fost luată de Consiliul de Administraţie al companiei, Remus Vulpescu, preşedintele CA, spune că el nu ştie nimic despre această cerere.

"Sunt la Viena în delegaţie cu primul ministru. Sincer am mai fost sunat în legătură cu acest subiect dar nu ştiu nimic, dacă această cerere de intrare în insolvenţă este reală şi există sau nu. Dacă eu ca preşedinte al Consiliului de Administraţie nu ştiu nimic, atunci nu văd cine poate să ştie", a declarat Remus Vulpescu.

Consiliul de Administraţie al Hidroelectrica este format din cinci membri. Preşedintele CA, Remus Vulpescu, este actualul şef al Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI), instituţia din cadrul Ministerului Economiei care gestionează companiile de stat din sectorul energetic. Este jurist şi a lucrat în perioada 2009-2012 şi ca practician în deomeniul insolvenţei. A absolvit facultatea de ştiinţe politice şi facultatea de drept a Universităţii Bucureşti.

Din Consiliul de Administraţie mai fac parte Ionică Raicu, Andrei Todea şi Iulian Butnaru, din partea Ministerului Economiei, şi Oana Truţă, din partea Fondului Proprietatea.

Mai mult pe www.zf.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cine-sunt-cei-cinci-care-au-decis-intrarea-in-insolventa-a-hidroelectrica-9758010
9758010
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.