Cine este tânărul din România care a preluat conducerea imperiului de sute de milioane de euro construit de tatăl său

Postat la 19 martie 2024 194578 afişări

Cine este tânărul din România care a preluat conducerea imperiului de sute de milioane de euro construit de tatăl său

100 Cei mai admiraţi CEO din România - 067. Radu Timiş Junior, CEO, Cris-Tim

De mai bine de patru ani a preluat conducerea Cris-Tim, dar implicarea sa în activitatea companiei fondate de tatăl său, Radu Timiş, a început în urmă cu mai mult de opt ani, după absolvirea cursurilor ASE Bucureşti. Iniţial, a ocupat funcţia de business development manager, iar ulterior, de comercial director, până să preia conducerea grupului. Cris-Tim activează pe mai multe pieţe - de la mezeluri, lactate şi până la turism şi vin, însă cel mai important business pentru grup îl reprezintă producţia de mezeluri, care realizează cea mai mare parte din cifra de afaceri, fiind urmată de ready-meal-uri şi lactate.

Radu Timiş Junior este optimist în privinţa mediului de afaceri din România, în principal datorită surselor variate de finanţare care pot sprijini dezvoltarea firmelor.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.