Cine este şi cum arată soţia dictatorului Maduro: fostă vedetă TV, devenită consilierul preşedintelui Venezuelei - VIDEO

Postat la 02 februarie 2019 1430 afişări

Cilia Flores este mai mult decât o primă-doamnă: este avocat, vedetă de televiziune şi un politician influent. Un fost oficial din Venezuela o descria ca fiind "plină de secrete" şi "principalul consilier al lui Maduro atunci când vine vorba de politică sau aspecte legale", scriu cei de la Daily Mail.

 

În presa locală, ea a fost descrisă drept "Claire Underwood a Venezuelei", o referire la personajul principal al serialului House of Cards.

 

În vârstă de 62 de ani, Flores a fost implicată în politică mai bine de trei decenii, chiar dinainte să-l întâlnească pe Maduro.

 

 

Ea s-a născut într-un mic sat din statul sud-american, Tinaquillo, şi a intrat în atenţie opiniei publice din postura de avocat al lui Hugo Chavez, pentru care a început să lucreze în timpul revoluţiei din Bolivia.

 

În acea perioadă l-a cunoscut şi pe Nicolas Maduro, care este cu zece ani mai tânăr decât ea; cei doi s-au căsătorit după 20 de ani de relaţie.

 

 

Cilia Flores a devenit procuror general al Venezuelei în 2012, cu un înainte ca Maduro să devină preşedinte al statului.

 

În 2015, ea a moderat un show TV numit Con Cilia En Familia (Cu Cilia în Familie - n.red.), un soi de reality show.

 

Tot în 2015, doi nepoţi ai Ciliei Flores au fost arestaţi în Statele Unite sub acuzaţia că ar fi conspirat pentru a importa cocaina în America.

 

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
venezuela,
vedete,
consilier,
presedinte,
tv

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.