Cine este românul care a atras investiţii de milioane de euro cu un site deschis în 2011 în ţara noastră

Postat la 02 aprilie 2024 63 afişări

Cine este românul care a atras investiţii de milioane de euro cu un site deschis în 2011 în ţara noastră

100 Cei mai admiraţi CEO din România - 082. Costin Tudor, CEO şi fondator, Undelucram.ro

Costin Tudor a înfiinţat platforma Undelucram.ro în 2011 din dorinţa de a avea un proiect propriu. Platforma, care găzduieşte atât contribuţii ale angajaţilor, cât şi ale companiilor, a strâns finanţări totale de aproximativ 2 milioane de euro până în prezent şi s-a extins pe pieţe precum Grecia, Ungaria, Cehia, Republica Moldova, Bulgaria, Ucraina şi Polonia.

Cu fondurile de 1 milion de euro dobândite în cea mai recentă rundă de finanţare, şi-au propus să continue expansiunea în  Europa Centrală şi de Est, Asia şi Africa. Lecţia pe care el spune că a învăţat-o în cariera sa de până acum este conştientizarea faptului că respectul este una din cheile succesului în orice relaţie profesională, iar liderul ideal este, din punctul lui de vedere, o persoană care ştie să facă balanţa între empatie şi KPI.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.