Cine este românca ce a creat primul brand românesc invitat oficial la Săptămâna Modei de la Milano

Postat la 28 noiembrie 2017 478 afişări

Săptămâna Modei de la Milano a invitat anul acesta, pentru prima oară în programul oficial, un brand românesc: Rhea Costa. Este un pas important către recunoaşterea internaţională, spune cu modestie Andreea Constantin, creatoarea unei mărci ale cărei haine sunt purtate deja de vedete precum Britney Spears, Gigi Hadid sau Catherine Zeta Jones. Cum a ajuns aici şi ce-şi propune în continuare cel mai în vogă tânăr designer român, într-un nou episod al campaniei #eusuntromania.

Cine este românca ce a creat primul brand românesc invitat oficial la Săptămâna Modei de la Milano

"A fost o perioadă în care, practic, eu le făceam pe toate - eu la tăiam, eu le coseam, mă gândeam, îmi venea totul din cap, adică nu aveam tipare, nu aveam notiţe".

Andreea Constantin îşi aminteşte cu drag momentele de început. N-a fost un vis din copilărie, mărturiseşte ea. Chemarea a venit mult mai târziu.

Şi-a urmat pasiunea, iar succesul nu s-a lăsat aşteptat.

În scurt timp, micul atelier s-a umplut de femei interesate de creaţiile sale. S-a mutat într-un spaţiu mai mare şi a angajat oameni. Apoi a găsit şi numele potrivit pentru firma ei.

"Mi s-a părut că, dacă aş pune 'Andreea Constantin', nu ar fi putut fi uşor pronunţat în toată lumea. 'Rhea Costa' este legat de numele 'Andreea Constantin', este o oarecare prescurtare şi are şi un concept, să spunem, în spate, Rhea fiind mama lui Zeus. Practic, m-am legat de prima rochie pe care am făcut-o cu drapaj pe un umăr şi am creat numele 'Rhea' ".

Andreea a gândit încă de la început extinderea către lumea internaţională a modei şi acum e fericită că a ajuns acolo.

Cititi mai multe pe www.stiriletvr.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.