Cine este primul suspect arestat in cazul românului ucis in Londra

Postat la 03 ianuarie 2019 330 afişări

Imran Mostafa Kamel, fiul clericului islamist Abu Hamza, a fost arestat pentru deţinere de armă de foc în una dintre investigaţiile declanşate după uciderea unui cetăţean român în faţa unui club din Londra, informează postul Sky News.

Cine este primul suspect arestat in cazul românului ucis in Londra

Arestarea sa intervine după un incident separat produs în faţa Clubului "Fountain House", situat în zona Park Lane, Westminster, unde românul Tudor S., în vârstă de 33 de ani, a fost înjunghiat mortal.

Potrivit Scotland Yard, incidentul în care este implicat Kamel s-a produs la aceeaşi adresă, în acelaşi timp, dar acuzaţiile care îl vizează nu au legătură directă cu moartea cetăţeanului român.

Românul Tudor S. (33 de ani) a decedat în noaptea de Revelion la Londra, oraş în care lucra ca agent de securitate la un club. Acesta a încercat să oprească un grup de indivizi care au vrut să intre fără invitaţii la o petrecere exclusivistă şi a fost înjunghiat în piept.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
roman,
arestare,
londra,
ucidere,
caz,
suspect,
cetatean,
club

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.