Cine este omul căruia i-au fost oferite 100 de milioane de dolari pentru a participa doar 2 ore la un eveniment. Culmea este că a REFUZAT

Postat la 03 martie 2021 214 afişări

Cine este omul căruia i-au fost oferite 100 de milioane de dolari pentru a participa doar 2 ore la un eveniment. Culmea este că a REFUZAT

Deşi superstarul NBA, Michael Jordan, s-a retras cu ani în urmă, imaginea sa e la fel de puternică ca pe vremea când îmbrăca tricoul celor de la Chicago Bulls.

După ce s-a retras din baschet în urmă cu aproape două decenii, fosta vedetă Chicago Bulls a preferat să rămână departe de lumina reflectoarelor. Atât de mult, încât o dată a renunţat la o sumă uriaşă de bani care îi fusese oferită pentru o apariţie de două ore la un eveniment, a declarat fostul său agent săptămâna aceasta, scrie CNN. „I-am adus un contract acum trei ani pentru 100 de milioane de dolari.

Tot ce trebuia să facă, în afară de a-şi afişa numele, era să apară timp de două ore pentru a anunţa afacerea, dar el l-a", a spus Falk, fără a furniza detalii suplimentare despre afacere. „Dumnezeu să-l binecuvânteze. A avut atât de mult succes, încât poate să refuze orice oportunitate vrea el şi are libertatea de a refuza lucruri pe care nu le doreşte. Admir cu adevărat asta. Este foarte, foarte selectiv în lucrurile în care vrea să fie implicat."

Jordan a ţinut prima pagină a publicaţiilor luna trecută după ce documentarul „The Last Dance”, care prezintă ultima parte a carierei starului şi scandalurile care l-au forţat să renunţe la Chicago Bulls şi în cele din urmă, la baschet, a fost lansat. Seria ESPN a avut premiera pe 19 aprilie şi va fi difuzat în noaptea de duminică pe parcursul a cinci săptămâni, până pe 17 mai.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
chicago,
refuz,
retragere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.