Cine este omul care conduce cel mai important lanţ de restaurante din România şi coordonează o echipă de 1.500 de oameni

Postat la 22 februarie 2024 19872 afişări

Cine este omul care conduce cel mai important lanţ de restaurante din România şi coordonează o echipă de 1.500 de oameni

100 Cei mai admiraţi CEO din România - 059. Daniel Mischie, CEO, City Grill Group

De aproape şapte ani conduce grupul City Grill, fiind implicat în conducerea grupului de aproape 20 de ani. Califică parcursul său profesional drept „amazing” şi spune că „nu am avut în plan să devin CEO peste cel mai important lanţ de restaurante din România şi să coordonez o echipă de 1.500 de oameni. Forţa de muncă, perseverenţa, asumarea riscurilor, dar şi educaţia au fost elementele cheie”. Cât priveşte planurile de viitor, acestea vizează consolidarea şi dezvoltarea afacerii atât pe zona restaurante şi hoteluri dar şi pe zone noi (QSR), şi nu numai în Bucureşti. „Ne gândim foarte serios să expunem grupul unei potenţiale listări la Bursă.”

Daniel Mischie consideră drept cel mai important lucru în viaţă, după cum spune chiar el, „să fii  împăcat cu tine însuţi. Să fii mulţumit de ceea ce faci, să fii fericit de ceea ce eşti. În momentul în care se întâmplă să fii împăcat cu tine însuţi vei deveni mai actual, mai vesel, recunoscător, vei avea mai multă încredere în tine”.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.