Cine este omul are a muşcat un şarpe cobra până l-a ucis

Autor: Razvan Muresan Postat la 24 august 2012 270 afişări

Un nepalez care a fost muşcat de un şarpe cobra a muşcat la rândul său reptila până când aceasta a murit, relatează joi un cotidian local, citat de ediţia electronică a Business Insider.

După ce a fost muşcat de cobra în timp ce lucra pe culturile de orez, Mohamed Salmo Miya, în vârstă de 55 de ani, a urmărit şarpele, l-a prins şi l-a muşcat până l-a ucis, relatează Annapurna Post, preluat de Reuters. "Puteam să-l omor cu un băţ, dar am ales să îl muşc pentru că eram furios", susţine Miya. Omul locuieşte într-un sat situat la 200 de kilometri sud-est de capitala Nepalului, Kathmandu, şi a fost tratat la un dispensar din localitate. El nu va fi cercetat pentru fapta sa, dat fiind că şarpele cobra nu este o specie ocrotită de lege în Nepal.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sarpe cobra,
reptila,
nepal,
ucidere
/actualitate/cine-este-omul-are-a-muscat-un-sarpe-cobra-pana-l-a-ucis-9976890
9976890
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.