Cine este noul preşedinte executiv al UDMR

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 06 mai 2022 36 afişări

Balazs Attila este noul preşedinte executiv al UDMR, au decis vineri liderii Uniunii: „Şi-a petrecut o mare parte din cariera profesională în slujba UDMR, nu a existat nicio campanie electorală la care să nu fi participat”.

Cine este noul preşedinte executiv al UDMR

„În cadrul şedinţei Consiliului Reprezentanţilor Unionali din 6 mai, de la Cluj-Napoca, Balázs Attila a fost ales de către membrii Consiliului în funcţia de preşedinte executiv”, anunţă formaţiunea.

Balázs Attila s-a alăturat Uniunii ca voluntar încă din studenţie, din 2005 a fost economist la Fundaţia pentru Şcoală, din 2010 este directorul economic al UDMR, iar din 2021 preşedinte executiv interimar.

„Şi-a petrecut o mare parte din cariera profesională în slujba UDMR, nu a existat nicio campanie electorală la care să nu fi participat, iar în calitate de director economic a colaborat cu toţi preşedinţii executivi ai Uniunii. S-a născut în Miercurea Ciuc, a absolvit Colegiul Naţional Márton Áron, iar în 2004 Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, specializarea Marketing din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai, Cluj-Napoca”, potrivit comunicatului de presă.

Conform sursei citate, la propunerea Conferinţei Tinerilor Maghiari din România, Szilágyi Dóra Emese a fost votată vicepreşedinte executiv responsabilă pentru tineret de către Consiliul Reprezentanţilor Unionali.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
balasz attila,
udrm,
preşedinte executiv

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.