Cine este milionarul român care stă la bloc şi merge cu metroul la birou

Postat la 01 decembrie 2017 938 afişări

Florin Talpeş conduce grupul Bitdefender, cel mai mare producător de software din România. Soluţiile de securitate informatică produse de compania românească se clasează pe primele locuri în topuri la nivelul mondial în testele de specialitate.

Cine este milionarul român care stă la bloc şi merge cu metroul la birou

Florin Talpeş conduce grupul Bitdefender, cel mai mare producător de software din România. Astăzi, jumătate de miliard de utilizatori, de la familii la cele mai mari companii din lume, se bazează pe tehnologiile Bitdefender pentru a fi în siguranţă. Spre deosebire de alţi milionari romani care au cheltuit averi pe vile, yachturi său şi maşini luxoase, el locuieşte tot la bloc, scrie stirileprotv.ro

 

Potrivit aceleaşi surse, Florin Talpeş nu conduce maşina, a renunţat la şcoala de şoferi. “E un timp interesant, e un timp care poate fi folosit. Prefer să lucrez ceva, să citesc ceva în timp ce maşina merge şi să nu uităm că deplasarea în Bucureşti poate să îţi ia ceva timp, între 15 şi 30 de minute este orice deplasare în Bucureşti. Cel mai mult folosesc taxiurile şi Bucureştiul are două aplicaţii interesante Startaxi şi Clevertaxi, folosesc din când în când Uber, folosesc din când în când metroul, fac cum zicem noi carsharing cu colegi de-ai mei”.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.