Cine este medicul român decorat de Emmanuel Macron care ar putea prelua ministerul Sănătăţii

Postat la 19 aprilie 2021 293 afişări

Cine este medicul român decorat de Emmanuel Macron care ar putea prelua ministerul Sănătăţii

Medicul Radu Lupescu a fost decorat de preşedintele Franţei pentru implicarea în lupta cu pandemia. Radu Lupescu ar putea fi propunerea USR PLUS pentru funcţia de ministru al Sănătăţii.

Lupescu: „O astfel de propunere mă onorează, însă mai multe nu pot comenta în acest moment”. La finalul anului trecut, medicul Radu Lupescu a fost deocorat de preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, pentru contribuţia adusă la lupta împotriva pandemiei de coronavirus, iar românul ar putea fi propunerea celor de la USR PLUS pentru preluarea portofoliului de la Sănătate, în locul lui Vlad Voiculescu, potrivit unor surse politice.

„O astfel de propunere mă onorează, însă mai multe nu pot comenta în acest moment”, a declarat, pentru Ziare.com, medicul Radu Lupescu.

Radu Lupescu este medic anestezist şi preşedintele Asociaţiei medicilor din clinica Rhena din Strasbourg. A fost decorat pe 31 decembrie alături de alţi membri ai personalului medical din Franţa pentru eforturile depuse în timpul pandemiei de coronavirus.

Mai mult, o altă variantă a formaţiunii politice este Ioana Mihăilă, în prezent secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
decorare,
medic

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.