Cine este mafiotul bulgar care controlează viaţa de noapte din cluburile din Madrid

Postat la 09 septembrie 2018 18115 afişări

Mafia bulgara este una dintre cele mai violente din Europa, alaturi de albanezi si de rusi, acestia fiind implicati in diferite infractiuni precum crime, santaj, camatarie, rapiri de persoane, trafic de persoane si trafic de droguri.

Cine este mafiotul bulgar care controlează viaţa de noapte din cluburile din Madrid

De altfel, gruparea infractionala a fost luata sub vizor de fortele speciale din Spania, care ancheteaza modul in care bulgarii controleaza viata de noapte din Madrid. Acestia santajeaza cluburile sa plateasca taxa de protectie si totul se face cu ajutorul Politiei, scrie El Mundo.

 

Mai multi agenti locali sunt suspectati ca ar ajuta gruparea condusa de cel poreclit Ivo Bulgaru. Acesta e si el anchetat pentru dare de mita, despre el spunandu-se pe strazile din Madrid ca are Politia in propriul sau buzunar. De altfel, Bulgaru are un club propriu in care legenda spune ca nu a calcat niciodata un picior de politist, potrivit sport.ro

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.