Cine este bărbatul care a incendiat o femeie în Bucureşti, după ce a bătut-o

Autor: Andreea Tobias Postat la 07 noiembrie 2023 2797 afişări

Cine este bărbatul care a incendiat o femeie în Bucureşti, după ce a bătut-o

Bărbatul bănuit că a stropit o femeie cu benzină şi i-a dat foc, în Bucureşti, a fost reţinut. Bărbatul este nepotul victimei. Procurorii au apreciat că omorul a fost săvârşit prin cruzimi, pentru că suspectul a incendiat femeia cât timp aceasta era încă în viaţă.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au pus în mişcare acţiunea penală împotriva bărbatului de 33 de ani, cercetat pentru violenţă în familie în modalitatea omorului calificat, săvârşit cu premeditare şi prin cruzimi.

Potrivit unui comunicat transmis, marţi, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, procurorii au reţinut că luni dimineaţă, în timp ce se afla în apropierea intrării din spate într-un bloc din Bucureşti, sector 6, pe fondul unui conflict mai vechi, bărbatul a lovit femeia de 54 de cu picioarele, la cap şi corp.

Apoi, suspectul a stropit victima cu benzină, după care a incendiat-o cu o brichetă.

Echipajele de urgenţă au constatat decesul victimei, iar trupul acesteia a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” pentru autopsie.

Suspectul este nepotul femeii şi a premeditat fapta, procurând 5 litri de benzină de la o staţie de carburant.

„Având în vedere că inculpatul a incendiat victima cât timp aceasta încă era în viaţă, procurorii au apreciat că omorul a fost săvârşit prin cruzimi. Inculpatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile”, arată sursa citată.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucureşti,
crimă,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.