Cine e Ramona Săseanu, propunerea PNL pentru conducerea TVR?

Postat la 12 mai 2021 347 afişări

Cine e Ramona Săseanu, propunerea PNL pentru conducerea TVR?

Ramona Săseanu e propusă şi susţinută de PNL şi a stârnit deja critici aprinse. Ramona Săseanu lucrează în TVR de 20 de ani

Televiziunea publică are un nou şef: Ramona Săseanu.

E propusă şi susţinută de PNL şi a stârnit deja critici aprinse nu doar în rândul opoziţiei, ci şi în societatea civilă. Săseanu e jurnalist de 26 de ani. De 20 de ani, lucrează în TVR.

Potrivit presei centrale, ar fi picat două concursuri interne pentru posturi de conducere ale studioului TVR, din Craiova. Un interviu făcut în 2015 cu o autointitulată vrăjitoare, în care n-a pus la îndoială nimic din ce-i zicea intervievata, a fost intens discutat zilele acestea în mediul online. Ramona Săseanu a refuzat să răspundă la orice întrebare la numire.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tvr,
pnl,
conducere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.