CINE CONDUCE PETROM

Postat la 12 februarie 2006 2 afişări

Gheorghe Constantinescu, cel care a fost director general la Petrom inainte de privatizare, a fost pastrat in functie. Obiectul sau de activitate a fost "modificat", insa, dupa venirea OMV.

Gheorghe Constantinescu, cel care a fost director general la Petrom inainte de privatizare, a fost pastrat in functie. Obiectul sau de activitate a fost "modificat", insa, dupa venirea OMV. 

Gheorghe Constantinescu director general executiv, este responsabil cu comunicarea, resursele umane, sanatate, siguranta si mediu.
Werner Schinhan vicepresedinte, responsabil cu corporate development, corporate affairs, trezorerie si produse chimice.
Reinhard Pichler director financiar
Werner Ladwein membru al Comitetului Executiv, responsabil cu activitatile de extractie.
Florian Constantinescu membru al Comitetului Executiv, responsabil cu rafinarea. 
Tamas Mayer membru al Comitetului Executiv, responsabil cu activitatea de marketing. 

IN CRESTERE

Pe primul trimestru al acestui an, rezultatele financiare ale Petrom au fost in crestere. Numarul angajatilor a scazut, iar investitiile s-au majorat. 

Cifra de afaceri: Petrom a avut, in primul trimestru al acestui an, o cifra de afaceri de 546 de milioane de euro, cu 10% mai mult decat in aceeasi perioada a lui 2004.
Profit: Compania a inregistrat un profit net de 76 de milioane de euro, in primele trei luni ale acestui an, fata de 5,5 milioane de euro in primul trimestru al lui 2004.
Investitii: Compania a facut investitii totale de peste 65 de milioane de euro, din care 27 de milioane de euro in explorare si productie, 30 de milioane de euro in rafinare si opt milioane de euro, in distributie. Anul acesta, intentioneaza sa investeasca 200 de milioane de euro in explorare si productie.
Angajati: Numarul salariatilor Petrom s-a diminuat cu 12% in primul trimestru al lui 2005, comparativ cu perioada similara a lui 2004, ca urmare a externalizarii unor activitati.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CINE CONDUCE PETROM
/actualitate/cine-conduce-petrom-977183
977183
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.