Cine ar da 42.000 de euro pe un telefon din aur?

Autor: Roxana Cristea Postat la 04 aprilie 2011 39 afişări

Telefoanele mobile au ajuns sa fie vazute ca obiecte care arata statutul social. In aceste conditii Æ+Y este ideal.

Telefonul creat de producatorul danez Æsir este facut din aur de 18 carate si costa 42.000 de euro. Insa nu planuiti sa va aruncati iPhone-ul doar pentru atat. Terminalul creat de designerul Yves Behar nu este un smartphone, prin urmare nu poate fi conectat la internet.

"Ne aflam intr-o era in care cei din industrie au ajuns sa creada ca telefoanele nu mai sunt pentru a vorbi, ci au alte intrebuintari. Eu am vrut sa ma focusez pe ideea de voce, claritate si simplitate", a declarat creatorul telefonului.

Pentru cei care nu isi permit sa arunce cu 42.000 de euro pentru telefonul de aur, exista si o varianta mai ieftina, ddin metal care costa 7.250 de euro. Te;lefonul va fi lansat in Europa in aceasta vara, urmand sa apara si pe pietele din Statele Unite si China in toamna, scrie dailymail.co.uk.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Æ+Y,
telefon,
aur,
mobile
/actualitate/cine-ar-da-42-000-de-euro-pe-un-telefon-din-aur-8128921
8128921
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.