Christophe Dridi, şeful Dacia: „Acolo unde şansa, viaţa, visul şi nivelul de educaţie se asamblează, ca o maşină“

Postat la 24 decembrie 2020 65 afişări

Christophe Dridi, şeful Dacia: „Acolo unde şansa, viaţa, visul şi nivelul de educaţie se asamblează, ca o maşină“

„Eram student. Vârsta visurilor, specifică oricărui tânăr. Automobilul îmi făcea cu ochiul, aşa cum, la puţin timp după ce mi-am încheiat studiile, am intrat în lumea Renault.

Cu rezultatele şi preocupările mele de a deveni un foarte bun inginer. Visul meu, dublat de şansă şi de spiritul de deschidere către alte lumi, m-a purtat până astăzi.

Câteodată, ajungem acolo unde şansa, viaţa, visul şi, mai ales, nivelul de educaţie se asamblează. Exact ca în cazul unei maşini, unde punem tot ce îi trebuie pentru a o asambla. Având în oglindă parcursul meu, presărat cu destinaţii formatoare, în diverse ţări, România este o excelentă şi memorabilă escală.“

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.