Christoph Waltz va primi o stea pe Walk of Fame

Autor: Bogdan Enache Postat la 21 noiembrie 2014 29 afişări

Actorul austriac Christoph Waltz va primi o stea pe Walk of Fame, la Hollywood, ceremonia de dezvelire a celei de-a 2.536-a stele de pe celebrul bulevard urmând să aibă loc pe 1 decembrie, informează contactmusic.com.

Actorul austriac Christoph Waltz, în vârstă de 58 de ani, devenit celebru la nivel internaţional după ce a jucat în filmul "Ticăloşi fără glorie/ Inglourious Basterds", va primi, pe 1 decembrie, o stea pe celebrul Walk of Fame din New York.

Printre personalităţile care vor participa la ceremonia de dezvelire a stelei se va afla şi regizorul Quentin Tarantino, cu care Waltz a lucrat la filmele "Ticăloşi fără glorie/ Inglourious Basterds" şi "Django dezlănţuit", ambele pelicule aducându-i actorului câte un premiu Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar.

"Christoph Waltz este unul dintre cele mai importante exporturi ale Austriei, iar Hollywood-ul este foarte încântat să îi adauge numele pe celebrul Walk of Fame", a declarat Ana Martinez, producătorul ceremoniilor de pe Bulevardul Celebrităţilor.

Waltz urmează să fie văzut pe marile ecrane în două filme, în perioada următoare, comedia "Şefi de coşmar 2/ Horrible Bosses 2" având premiera pe 26 noiembrie, şi drama "Big Eyes", regizată de Tim Burton, care va intra în cinematografele româneşti pe 16 ianuarie 2015.

Christoph Waltz va fi cea de-a 15-a celebritate de origine austrică, printre care se numără Arnold Schwarzenegger, Hedy Lamar, Peter Lorre şi Billy Wilder, care deţine o stea pe Walk of Fame.

Christoph Waltz a fost aproape necunoscut publicului larg până în 2009, când a devenit celebru cu rolul unui ofiţer nazist din filmul "Ticăloşi fără glorie/ Inglorious Basterds", de Quentin Tarantino, care i-a adus premiul pentru interpretare masculină la Cannes şi Oscarul pentru cel mai bun actor în rol secundar. Tot graţie lui Quentin Tarantino, Christoph Waltz a primit în 2012 cel de-al doilea Oscar din carieră, pentru rolul din pelicula "Django dezlănţuit/ Django Unchained".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CHRISTOPH WALTZ,
WALK OF FAME,
/actualitate/christoph-waltz-va-primi-o-stea-pe-walk-of-fame-13615534
13615534
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.