Chipul lui Jack Spintecătorul a fost dezvăluit după ce poliţia a făcut o descoperire înfiorătoare în arhivele londoneze

Postat la 29 decembrie 2022 1460 afişări

Chipul lui Jack Spintecătorul a fost dezvăluit după ce poliţia a făcut o descoperire înfiorătoare în arhivele londoneze

Printre zeci de artefacte, chipul sinistru a fost găsit gravat pe mânerul unui baston de lemn deţinut de poliţistul care a încercat ani de zile să-l prindă pe criminalul în serie din Londra.

Chipul lui Jack Spintecătorul a fost descoperit după ce poliţia a făcut o descoperire înfiorătoare în timp ce căuta în arhive vechi.

Imaginea gravată pe mâner este singurul portret facial al Spintecătorului, a cărui identitate rămâne un mister mai bine de un secol mai târziu.

Chipul lui Jack Spintecătorul a fost descoperit după ce poliţia a făcut o descoperire înfiorătoare în timp ce căuta în arhive vechi. Printre zeci de artefacte, chipul a fost găsit gravat pe mânerul unui baston de lemn, care a fost deţinut de ofiţerul care a încercat ani de zile să-l prindă pe criminalul în serie din Londra.

Detectivul de la Scotland Yard, Frederick Abberline, a fost scos din acest caz în 1889, după ce nu a reuşit să-l prindă pe celebrul Jack Spintecătorul, care a terorizat East End-ul londonez. Imaginea gravată pe mâner este singurul portret facial al Spintecătorului, a cărui identitate rămâne un mister mai bine de un secol mai târziu. Timp de ani de zile, bastonul a fost depozitat la Colegiul de Poliţie din Bramshill, Hampshire şi se temea că va fi pierdut când instituţia a fost închisă în 2015.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
descoperire,
londra

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.