Chestorul Senatului, Sergiu Vlad, acuză că a fost agresat fizic de Diana Şoşoacă. „Mă gândesc la plângere penală”

Postat la 29 iunie 2021 31 afişări

Chestorul Senatului, Sergiu Vlad, acuză că a fost agresat fizic de Diana Şoşoacă. „Mă gândesc la plângere penală”

Chestorul Senatului Sergiu Vlad (USR PLUS) o acuză pe Diana Şoşoacă, senator independent, că l-a agresat fizic marţi, în timpul dezbaterilor moţiunii de cenzură iniţiată de PSD.

„Am luat sacul din faţa domnului prim-ministru şi l-am scos din sala de plen. A venit duuă mine şi mi-a zis să-i dau sacul, iar eu i-am spus să şi-l ia. M-a prins de faţă şi mi-a zis: <în ce calitate mi-ai luat tu sacul?>. Eu sunt senator şi sunt chestor al Senatului. I-am spus că la cât de agresivă este, nu mă mir că este la al treilea divorţ. Este destul de violentă, verbal şi fizic”, spune chestorul Senatului Sergiu Vlad (USR PLUS).

El povesteşte că, într-o şedinţă a Senatului, Diana Şoşoacă l-a mai agresat, însă atunci doar verbal.

„De data a fost agresivă şi fizic. Mă gândesc la plângere chiar şi penală. Nu ai imunitate împotriva agresiunilor fizice. Nu poţi să fii agresiv fizic doar pentru că eşti femeie”, conchide Vlad.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
senat,
agresare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.