Chelsea Londra a învins Steaua Bucureşti, scor 3-1, şi s-a calificat în sferturile de finală ale Europa League

Autor: Razvan Muresan Postat la 14 martie 2013 69 afişări

Echipa engleză Chelsea Londra a învins, joi seară, Steaua Bucureşti, scor 3-1 (3-2, scor general), pe stadionul Stamford Bridge, într-un meci contând pentru a doua manşă a optimilor de finală ale Ligii Europa

Golurile partidei de la Londra au fost înscrise de Torres, Terry şi Mata pentru Chelsea şi de Chiricheş pentru Steaua.

În meciul tur, Steaua a învins cu 1-0 echipa Chelsea Londra. Golul Stelei a fost înscris de Raul Rusescu, în minutul 33, din penalty.

Steaua Bucureşti a întâlnit formaţia Chelsea Londra în optimile de finală ale Europa League, după ce londonezii au învins cu scorul general de 2-1 echipa Sparta Praga în şaisprezecimile de finală ale competiţiei. Echipa Steaua Bucureşti s-a calificat în optimile de finală, după ce a învins formaţia olandeză Ajax Amsterdam, în manşa secundă a şaisprezecimilor de finală, la loviturile de departajare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
steaua,
chelsea,
europa league,
victorie
/actualitate/chelsea-londra-a-invins-steaua-bucuresti-scor-3-1-si-s-a-calificat-in-sferturile-de-finala-ale-europa-league-10668666
10668666
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.