CFR Cluj, în grupa H a Ligii Campionilor: Ardelenii vor întâlni Manchester United, Braga şi Galatasaray

Postat la 31 august 2012 6 afişări

Echipa CFR Cluj va juca în grupa H a Ligii Campionilor cu formaţiile Manchester United (Anglia), Sporting Braga (Portugalia) şi Galatarasay Istanbul (Turcia), s-a stabilit, joi, la tragerea la sorţi de la Monaco.

Manchester United a terminat pe locul secund în sezonul trecut de Premier League, fiind devansată de rivala Manchester City la golaveraj. United a câştigat de 19 ori titlul de campioană a Angliei, 11 Cupe ale Angliei, 4 Cupe ale Ligii Angliei şi 16 Supercupe ale Angliei. Pe plan internaţional, United a cucerit trei Ligi ale Campionilor, o Cupă a Cupelor, o Supercupă a Europei şi o Campionatul Mondial al cluburilor.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fotbal,
cfr cluj,
grupe,
liga campionilor
/actualitate/cfr-cluj-in-grupa-h-a-ligii-campionilor-ardelenii-vor-intalni-manchester-united-braga-si-galatasaray-10002107
10002107
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.