CFR caută consultanţi pentru elaborarea şi implementarea unui plan de restructurare

Postat la 24 aprilie 2014 49 afişări

CFR SA va lansa în perioada următoare procedurile de selecţie a unui consultant pentru elaborarea şi implementarea unui plan detaliat de restructurare, contractul estimat la 1,23 milioane euro urmând să fie finanţat dintr-un împrumut contractat de la BERD.

CFR caută consultanţi pentru elaborarea şi implementarea unui plan de restructurare

 Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) a anunţat la finele anului 2012 că a acordat un împrumut de 175 milioane euro companiei CFR SA pentru a ajuta administratorul infrastructurii feroviare să-şi restructureze bilanţul, permiţând plata datoriilor curente.

Acoperirea datoriilor viza eliberarea de fonduri pentru investiţii şi lucrări de întreţinere, pentru îmbunătăţirea calităţii reţelei feroviare.

Împrumutul, distribuit în două tranşe în funcţie de măsuri specifice de reformă, este parte a unui program de restructurare pentru CFR, în valoare de 1,2 miliarde euro.

Cititi  mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cfr-cauta-consultanti-pentru-elaborarea-si-implementarea-unui-plan-de-restructurare-12519474
12519474
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.