CFR Călători va suplimenta numărul vagoanelor în funcţie de aglomeraţia de Paşte

Postat la 03 aprilie 2018 75 afişări

În minivacanţa de Paşte, CFR Călători va adapta capacitatea de transport în înreaga reţea feroviară în funcţie de dinamica traficului de pasageri la trenurile pe cele mai solicitate rute (Braşov, Sibiu, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Satu Mare, Timişoara, Vatra Dornei), arată un comunicat emis marţi.

CFR Călători va suplimenta numărul vagoanelor în funcţie de aglomeraţia de Paşte

Pentru pasagerii care vor călători de la Piteşti către Mănăstirea Curtea de Argeş, în data de 8 aprilie, trenurile vor circula după un nou program, respectiv trenulrile Regio 13231 Piteşti (08.30) - Curtea de Argeş (09.19), Regio 13232 Curtea de Argeş (13.30) - Piteşti (14.19). Acestea vor opri în: Piteşti Nord, C.I.L. h., Bascov Hm, Merişani h. şi Băiculeşti h.

„Recomandăm tuturor pasagerilor planificarea din timp a călătoriei cu trenul. Biletele de tren pot fi achiziţionate cu anticipaţie online pe site-ul CFR Călători, de la automatele XsellKiosk din gări, de la automatele ZebraPay, direct de la casele de bilete din gări şi agenţii de voiaj CFR sau de la distribuitori autorizaţi (agenţii de turism)”, se menţionează în comunicat.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.