CFR Călători cumpără 2.000 de tone de motorină

Autor: Mediafax Postat la 04 februarie 2013 15 afişări

CFR Călători vrea să cumpere 2.000 de tone de motorină, printr-o procedură de negociere programată pe 7 februarie la Bursa Română de Mărfuri (BRM), pentru restituirea împrumutului de combustibili furnizat de Autoritatea Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale.

CFR Călători cumpără 2.000 de tone de motorină

CFR Călători vrea să cumpere 2.000 de tone de motorină, printr-o procedură de negociere programată pe 7 februarie la Bursa Română de Mărfuri (BRM), pentru restituirea împrumutului de combustibili furnizat de Autoritatea Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale. Compania a programat în aceeaşi zi şi o procedură similară pentru cumpărarea unei cantităţi de 4.000 de tone de motorină necesară pentru desfăşurarea activităţii de transport feroviar în luna februarie. CFR Călători precizează într-un comunicat că procedura de achiziţie a unei cantităţi de 20.000 de tone de motorină organizată la finele lunii ianuarie a fost anulată deoarece nu a fost depusă nicio ofertă. Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CFR Calatori,
motorina,
BRM
/actualitate/cfr-calatori-cumpara-2-000-de-tone-de-motorina-10541484
10541484
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.