CFR Călători a programat achiziţii de motorină de 95 mil. lei de pe Bursa Română de Mărfuri

Autor: Ioan Dornescu Postat la 07 ianuarie 2013 19 afişări

CFR Călători va organiza în ianuarie, la Bursa Română de Mărfuri (BRM), două noi proceduri pentru achiziţia de motorină, valoarea estimată a contractelor ridicându-se la 95,2 mil. lei, fără acciză şi fără TVA.

CFR Călători va organiza în ianuarie, la Bursa Română de Mărfuri (BRM), două noi proceduri pentru achiziţia de motorină, valoarea estimată a contractelor ridicându-se la 95,2 mil. lei, fără acciză şi fără TVA. Prima procedură a fost programată joi, 10 ianuarie, şi vizează achiziţia unei cantităţi de 22.000 de tone de motorină Euro 5 pentru motoare diesel. Valoarea estimată a contractului este de 87,4 milioane lei, fără acciză şi TVA. Acciza se va adăuga valorii estimate, conform prevederilor Codului Fiscal. A doua procedură de achiziţie a fost programată la 15 ianuarie pentru 2.000 tone de motorină, iar valoarea estimată a contractului este de 7,88 mil. lei, fără acciză şi TVA.

Alte stiri pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cfr-calatori-a-programat-achizitii-de-motorina-de-95-mil-lei-de-pe-bursa-romana-de-marfuri-10434766
10434766
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.