Cetăţenii unui oraş din România plătesc mai mult pe căldură, după ce a fost majorat preţul gigacaloriei

Postat la 31 ianuarie 2019 63 afişări

Constănţenii vor plăti mai mult pentru încălzirea locuinţelor, aceştia urmând să achite 275, cu 50 de lei mai mult decât plateau înainte pentru gigacalorie. Preţul este în continuare subvenţionat de Primărie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cetăţenii unui oraş din România plătesc mai mult pe căldură, după ce a fost majorat preţul gigacaloriei

Consilierii locali din Constanţa au adoptat, joi, un proiect de hotărâre privind stabilirea preţului reglementat pentru energie termică, format din preţul de producere a energiei termice şi tarifele serviciilor de transport, distribuţie şi furnizare în sistem centralizat, începând cu data de 1 ianuarie în municipiu.

 

Prin hotărâre de Consliu Local, acesta a fost majorat la nivelul de 534,35 lei/Gcal, dar este subvenţionat pentru populaţie, până la valoarea de 275 de lei.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
plati,
pret,
gigacalorie,
majorare,
caldura,
cetateni

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.