Cererea de reexaminare a Statutului parlamentarilor, retrimisă la Comisia de Statut

Postat la 13 februarie 2013 11 afişări

Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului a decis, miercuri, să retrimită la Comisia de Statut cererea de reexaminare a proiectului de Statut al parlamentarilor, pentru a se aduce o serie de modificări, Comisia urmând să lucreze în paralel cu şedinţa de plen.

Este de aşteptat ca în şedinţa Comisiei să se introducă un nou amendament prin care termenul de 15 zile în care putea fi contestat un raport al ANI pe incompatibiliatte să fie majorat la 45 de zile, aşa cum s-a stabilit în negocierile dintre parlamentarii USL.

Comisia de Statut face această amendare a Raportului înlocuitor la cererea de reexaminare a preşedintelui Traian Băsescu în condiţiile în care Raportul înlocuitor care a fost discutat miercuri în Birourile permanente reunite nu conţinea o astfel de modificare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Cerere,
reexaminare,
parlamentari
/actualitate/cererea-de-reexaminare-a-statutului-parlamentarilor-retrimisa-la-comisia-de-statut-10559112
10559112
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.