Cererea de contopire a pedepselor lui Gigi Becali, judecată în 19 iunie, de Tribunalul Bucureşti

Postat la 07 iunie 2013 60 afişări

Tribunalul Bucureşti judecă în 19 iunie cererea de contopire a pedepselor de câte trei ani de închisoare cu executare primite în dosarul "Valiza" şi în cel privind schimbul de terenuri cu Ministerul Apărării.

Cererea de contopire a pedepselor lui Gigi Becali, judecată în 19 iunie, de Tribunalul Bucureşti

 Avocatul Bogdan Bărbuceanu, unul dintre apărătorii lui Gigi Becali, a declarat pentru MEDIAFAX că a depus joi cererea de contopire a pedepselor primite de finanţatorul FC Steaua.

Instanţa urmează să ia în discuţie cererea în 19 iunie, a precizat avocatul Bărbuceanu.

Acesta a precizat că avocaţii vor formula şi o cerere de întrerupere pentru trei luni a pedepsei lui Gigi Becali, aceasta nefiind deocamdată finalizată.

Gigi Becali are două condamnări de câte trei ani de închisoare cu executare, una fiind în dosarul "Valiza şi cealaltă în cauza privind schimbul de terenuri cu Ministerul Apărării.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cererea-de-contopire-a-pedepselor-lui-gigi-becali-judecata-in-19-iunie-de-tribunalul-bucuresti-10938490
10938490
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.