"Cerere de eutanasiere", semnată de 33 de angajaţi ai Institutului de Utilaj Petrolier şi trimisă autorităţilor

Postat la 23 aprilie 2013 30 afişări

Un număr de 33 din cei 54 de salariaţi ai Institutului de Cercetare Dezvoltare Utilaj Petrolier IPCUP Ploieşti au semnat o "cerere colectivă de eutanasiere", pe care au depus-o la Prefectura Prahova, principalul motiv invocat fiind că nu şi-au mai primit salariile din octombrie 2010.

"Cerere de eutanasiere", semnată de 33 de angajaţi ai Institutului de Utilaj Petrolier şi trimisă autorităţilor

 Salariaţii Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare Utilaj Petrolier IPCUP Ploieşti au dat publicităţii, marţi, o "cerere colectivă de eutanasiere", semnată de 33 din cei 54 de angajaţi şi adresată preşedintelui Traian Băsescu, premierului Victor Ponta, ministrului Economiei, Varujan Vosganian, ministrului Cercetării, Mihnea Costoiu şi şefului Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie Gabriel Dumitraşcu.

Primul motiv invocat în această cerere în reprezintă faptul că salariaţii IPCUP nu şi-au mai primit salariile din octombrie 2010.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cerere-de-eutanasiere-semnata-de-33-de-angajati-ai-institutului-de-utilaj-petrolier-si-trimisa-autoritatilor-10784423
10784423
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.