Cenuşăreasa româncă din Marea Britanie: O fetiţă de şapte ani, sclavă la o familie de români

Postat la 04 februarie 2012 23 afişări

O fetiţă româncă în vârstă de şapte ani este comparată cu Cenuşăreasa după ce familia care a adus-o în Marea Britanie a tratat-o ca pe un animal, obligând-o să cerşească şi reducând-o la sclavie, scriu tabloidele britanice.

Cazul fetiţei a ajuns în instanţă, unde juraţii au aflat cum copila a fost adusă din România în Marea Britanie de un cuplu cu opt copii. Aurel Zlate (în vârstă de 46 de ani) şi soţia lui Alexandra Oaie (43 de ani) sunt acuzaţi că au adus fetiţa în mod ilegal în Marea Britanie, au pus-o să aibă grijă de copiii lor, să presteze munci casnice şi să cerşească.

Fetiţa a fost supranumită Cenuşăreasa de un român în vârstă de 53 de ani care susţine că a fost sechestrat şi el de aceeaşi familie şi supus sclaviei. Bărbatul a reuşit să fugă, alertând autorităţile britanice, care au salvat fetiţa.

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cenusareasa-romanca-din-marea-britanie-o-fetita-de-sapte-ani-sclava-la-o-familie-de-romani-9205748
9205748
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.