Centrul comercial City Mall ar putea fi tranformat în spital

Postat la 22 februarie 2012 12 afişări

Centrul comercial City Mall, care în 2010 a intrat în faliment şi de la sfârşitul anului trecut este deţinut de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas, ar putea fi transformat în spital, au declarat reprezentanţii companiei de consultanţă imobiliară CBRE România.

"Sunt informaţii pe piaţă potrivit cărora City Mall ar putea fi transformat în spital. Dacă se va lua această decizie ar fi o transformare aventuroasă, având în vedere structura mall-ului", a afirmat, într-o conferinţă de presă, James Heyworth Dunne, şeful departamentului capital market al CBRE România.

Investitorul grec a răscumpărat anul trecut centrul comercial City Mall din Bucureşti, pentru 17,3 milioane euro. Papalekas a deţinut proiectul în 2006 şi l-a vândut cu 103,5 milioane euro fondului australian APN European Retail.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Centrul comercial,
City Mall,
spital
/actualitate/centrul-comercial-city-mall-ar-putea-fi-tranformat-in-spital-9326734
9326734
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.