Centru de vaccinare deschis în Casa lui Moş Crăciun din Piaţa Mare a Sibiului

Autor: Laura Buciu Postat la 10 noiembrie 2021 72 afişări

Un centru de vaccinare va fi înfiinţat în Casa lui Moş Crăciun, care va fi deschisă în Piaţa Mare din Sibiu, la Târgul de Crăciun. „Am încredere că locuitorii Sibiului se vor mobiliza pentru oraşul lor, astfel încât să putem reporni Crăciunul”, a spus primarul oraşului, Astrid Fodor.

Centru de vaccinare deschis în Casa lui Moş Crăciun din Piaţa Mare a Sibiului

Chiar dacă încă nu este sigură deschiderea din acest an a Târgului de Crăciun din Piaţa Mare - unul dintre cele mai importante obiective turistice din ţară în preajma sărbătorilor de iarnă - Primăria Sibiu şi organizatorii Târgului anunţă o campanie de vaccinare care va începe vineri. Practic, căsuţa lui Moş Crăciun din Piaţa Mare devine centru de vaccinare.

„Îi invităm pe sibieni să se vaccineze în Piaţa Mare, la Căsuţa lui Moş Crăciun, dar şi în oricare alt centru de vaccinare din oraş. Miza acestei campanii este sănătatea sibienilor, dar ea are şi o componentă puternic emoţională: ne dorim sărbători aşa cum le ştiam la Sibiu, ne dorim ca viaţa să revină la normalitate şi nu putem face acest lucru decât prin vaccinare. Am încredere că locuitorii Sibiului se vor mobiliza pentru oraşul lor, astfel încât să putem reporni Crăciunul la Sibiu”, a spus primarul oraşului, Astrid Fodor.

„Ne-a lipsit tuturor Târgul de Crăciun de anul trecut. Şi bucuria din Piaţa Mare. Faptul că Sibiul este în perioada Crăciunului una dintre cele mai atractive destinaţii din ţară, ne motivează să vrem să luptăm responsabil pentru oraşul nostru. Sectorul turistic a avut foarte mult de suferit în pandemie şi vrem să reprezentăm o soluţie şi un exemplu în această perioadă. Ecuaţia e una foarte simplă: mai mulţi cetăţeni imunizaţi prin vaccinare însemnă ca vom avea şanse tot mai bune să desfăşurăm activităţi prin care să atragem în siguranţă turiştii care lipsesc foarte mult oraşului în ultimul timp”, a declarat organizatorul Târgului de Crăciun, Andrei Drăgan Răduleţ.

Până în acest moment, în Sibiu sunt deschise cinci centre de vaccinare, iar Căsuţa lui Moş Crăciun din Piaţa Mare va fi al şaselea. Centrul de vaccinare Căsuţa lui Moş Crăciun va fi deschis în perioada 12-21 noiembrie, între orele 12.00 -20.00.

Târgul de Crăciun din Sibiu adună zeci de mii de turişti în fiecare an, el fiind considerat cel mai frumos din ţară. Turiştii compară Târgul de Crăciun din Sibiu cu cel din Viena. Din cauza pandemiei, anul trecut evenimentul nu a fost organizat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vaccinare,
moş crăciun,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.