Cellini a deschis primul magazin la Băneasa Shopping City

Postat la 29 iulie 2012 300 afişări

Reţeaua de magazine de orologerie de lux Cellini a inaugurat recent primul său boutique din zona de nord a Bucureştiului.

Situat în Băneasa Shopping City, noul boutique Cellini, cu suprafaţa de 100 mp, are amenajate secţiuni dedicate brandurilor Omega, Hublot şi Breitling, ceea ce constituie o premieră pentru magazinele orologere din România, conform reprezentanţilor companiei, iar fiecare dintre brandurile prezente în noul magazin este reprezentat de modele noi, exclusiviste sau în serii limitate.

Printre acestea se află modelul Chukker Bang, creat de Hublot în colaborare cu celebrul jucător de polo Facundo Peres cu ocazia turneului de polo Gold Cup Gstaadt, precum şi modelul Omega Speedmaster Professional "Moonwatch", Apollo Soyuz, în ediţie limitată de 1975 de exemplare, care aniversează misiunea spaţială americano-sovietică Apollo Soyuz din 1975, Transocean Chronograph Unitime de la Breitling ori două modele de damă Blancpain Lotus.

În noul magazin sunt, de asemenea, prezente bijuterii Fabergé, ceasuri Longines, Rado, Graham, Hermes sau Romain Jerome şi telefoane Vertu, precum şi winder-e Buben & Zörweg şi Underwood London, instrumente de scris, obiecte din piele şi umidificatoare pentru trabucuri marca Davidoff.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cellini-a-deschis-primul-magazin-la-baneasa-shopping-city-9907990
9907990
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.