Cele mai vizitate site-uri din lume: cum arăta prima pagină a fiecărui domeniu la lansare şi cum arată acum. Galerie FOTO

Postat la 30 aprilie 2013 78 afişări

Un colaj cu fotografiile primelor pagini ale celor mai vizitate site-uri din lume, comparând aspectul lor de la lansare şi cel din prezent. Cele mai spectaculoase transformări vin de la Yahoo, Facebook şi eBay.

Bloggerii americani de la Business Insider au făcut un colaj cu fotografiile primelor pagini ale celor mai vizitate site-uri din lume, comparând aspectul lor de la lansare şi cel din prezent. Cele mai spectaculoase transformări vin de la Yahoo, Facebook şi eBay.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ebay,
facebook,
yahoo,
site
/actualitate/cele-mai-vizitate-site-uri-din-lume-cum-arata-prima-pagina-a-fiecarui-domeniu-la-lansare-si-cum-arata-acum-galerie-foto-10824031
10824031
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.