Cele mai spectaculoase locuinţe luminate în stil de sărbătoare (VIDEO)

Autor: Ioana Mihai Postat la 22 decembrie 2011 42 afişări

Tradiţia împodobirii caselor cu luminiţe are, cu siguranţă, o amploare cu totul aparte mai cu seamă la americani. Mai în toate filmele ce au ca temă Crăciunul, mii de luminiţe împodobesc casele, cel mai adesea fiind însoţite de reni, oameni uriaşi de zăpadă cocoţaţi chiar pe acoperiş.

Iată câteva dintre cele mai spectaculoase aranjamente cu lumini. Sunt chiar fanatici care au ajus să-şi ia concediu - o săptămână sau chiar mai mult - pentru a-şi instala toate luminile. Dincolo de investiţia propriu zisă în beculeţe, un cost considerabil îl are şi energia consumată de instalaţii. Din acest motiv, americanii au chiar un site care calculează care va fi consumul pentru complexul de instalaţii ales.

Această locuinţă este iluminată în aşa fel încât luminiţele sunt sincronizate cu teme muzicale.

Queen of the Winter Night from Olracs on Vimeo.

CONTINUAREA IN PAGINA URMATOARE ->>>>>>>

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
craciun,
locuinte,
sarbatoare,
lumini
/actualitate/cele-mai-spectaculoase-locuinte-luminate-in-stil-de-sarbatoare-video-9081623
9081623
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.