Cele mai scumpe produse de lenjerie intimă sunt produse în Elveţia

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 07 iulie 2014 444 afişări

Pe sub costumele Zenga sau rochiile Yves Saint Lauren, vedetele care se respectă poartă lenjerie intimă produsă de Zimmerli.

Cele mai scumpe produse de lenjerie intimă sunt produse în Elveţia

Nu este o firmă atât de cunoscută, însă este respectată de toţi cei care îi cumpără produsele. Compania elveţiană, ce a început producţia acum mai bine de 100 de ani, este recunoscută pentru calitatea impecabilă a lenjeriei intime pe care o produce. Fără inserţii de bijuterii sau diamante, ci doar prin textilele de cea mai bună calitate folosite, Zimmerli a ajuns să poată cere peste 100 de dolari pentru o pereche de boxeri.

Povestea a început în anul 1871, atunci când profesoara Pauline Zimmerli a intrt într-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar. Afacerea soţului intrase în faliment, iar familia se confrunta cu lipsa unei surse constante de venit. Astfel, Pauline a decis să investească ultimii bani într-o maşină de cusut de ultimă generaţie patentată cu doar câţiva ani în urmă în Statele Unite.

Zimmerli a lucrat aproape non-stop, confecţionând între 12 şi 18 perechi de şosete zilnic; în foarte scurt timp, a devenit cunoscută în mica localitate datorită calităţii excelente a produselor sale.

Pe măsură ce anii au trecut, Zimmerli a început să producă tot mai multe obiecte, concentrându-se într-un final pe lenjeria intimă. A devenit o companie de lux fără a investi vreun ban în crearea brandului; faptul că mai multe vedete au ales să cumpere produsele companiei elveţiene a ajutat acest proces.

Produsele Zimmerli sunt purtate de actori precum Sylvester Stallone, Bruce Willis, Joaquin Phoenix, Jamie Foxx sau Hugh Jackman şi au apărut în filme precum "Rocky", "Walk the line" sau mai recentul "Wolverine".

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cele-mai-scumpe-produse-de-lenjerie-intima-sunt-produse-in-elvetia-12901742
12901742
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.