Cele mai puternice 100 de femei din business: Oana Taban, CEO şi fondator { Dent Estet }

Autor: Ioana Matei Postat la 12 mai 2019 300 afişări

„Capacitatea de a analiza foarte bine atât oportunitatea, cât şi riscul este o calitate care poate face diferenţa dintre un lider şi următorul clasat.”

Cele mai puternice 100 de femei din business: Oana Taban, CEO şi fondator { Dent Estet }

•   Spune că pentru ea, o creştere sănătoasă, organică, bazată pe o analiză şi o pregătire profundă, este întotdeauna mai valoroasă decât una explozivă.

•   Este de părere că nu există o reţetă secretă care să garanteze cuiva succesul în afaceri; totuşi, crede că fără pasiune nu poţi atinge performanţa şi că oamenii nu trebuie să se teamă să îşi asume riscuri.

•   Cel mai important sfat pe care l-ar acorda oricărei persoane care îşi doreşte să urmeze calea antreprenoriatului în domeniul medicinei dentare este să se informeze şi să analizeze cu atenţie ce presupune în realitate managementul unei clinici, comparativ cu a profesa ca medic într-o clinică sau într-un cabinet – „Cu siguranţă, pentru orice medic stomatolog tranziţia de la medicină la activităţile de management reprezintă o provocare”.

•   Pentru a face cu adevărat performanţă în domeniu este nevoie să te înconjuri de oameni dedicaţi, specialişti care caută perfecţionarea în permanenţă – „De aceea, abilităţile şi cunoştinţele de management al echipei şi al oamenilor sunt extrem de importante”. 

Cifră de afaceri (2018): 10 mil. euro

(Dent Estet face parte din grupul MedLife, care a raportat la finalul anului 2018 o cifră de afaceri pro-formă, consolidată la nivel de grup, în valoare de 804 mil.lei)

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.