Cele mai puternice 100 de femei din business: Luminiţa Teodorescu, managing director { BASF }

Autor: Andra Stroe Postat la 03 mai 2019 232 afişări

„Deoarece nevoile sunt de ani mulţi aceleaşi, şi anumite trăsături ale profilului omului de afaceri de succes se păstrează: perseverenţa, găsirea de soluţii creative, abilitatea de a forma echipe eficiente în ciuda unor factori adverşi şi un anume pozitivism care te ajută să crezi mai departe.”

Cele mai puternice 100 de femei din business: Luminiţa Teodorescu, managing director { BASF }

•   S-a alăturat în urmă cu 16 ani echipei BASF – companie care activează în aproape toate sectoarele, de la tradiţionala agricultură, la construcţii sau industria auto, inclusiv a maşinilor electrice, prin elementele de bază pe care le furnizează; anterior a lucrat timp de un deceniu în cadrul companiei Colgate-Palmolive.

•   Este de părere că fiecare va avea succes fiind în primul rând el însuşi – „Nu poţi susţine la nesfârşit performanţa simulând o persoană care nu îţi seamănă”.

•   Din punctul său de vedere, regulile în carieră nu pot fi separate de regulile de viaţă, câteva după care ea însăşi se ghidează fiind perseverenţa în ceea ce faci, respectarea principiilor atunci când aceasta nu este soluţia cea mai uşoară, atenţia la detaliu şi, nu în ultimul rând, tactul, deoarece crede că tactul te poate ajuta să obţii rezultate importante chiar şi în situaţii complicate.

•   Consideră că pentru a reuşi în mediul de afaceri din România este nevoie de predictibilitate, infrastructură, educaţie adaptată nevoilor mediului de afaceri şi o mai mare deschidere programatică a ţării către evoluţiile curente. 

Cifră de afaceri (2017, la nivel global): 62,7 mld. euro

Număr de angajaţi (pe plan local): 130

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.