Cele mai puternice 100 de femei din business: Ioana Birta, director financiar { Teraplast }

Autor: Andra Stroe Postat la 03 mai 2019 458 afişări

„Personalitatea are un rol important când vine vorba de reuşita în mediul de afaceri din România, în special capacitatea de a comunica, de a inspira, de a negocia, de a ne înţelege şi gestiona emoţiile, de a înţelege colegii şi partenerii, toate însoţite de o bază solidă de competenţe tehnice.”

Cele mai puternice 100 de femei din business: Ioana Birta, director financiar { Teraplast }

•   Este CFO al Teraplast de aproximativ un an, iar anterior a avut o carieră de peste un deceniu în audit şi consultanţă.

•   A urmat cursurile Facultăţii de Finanţe-Bănci din cadrul Universitatăţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca.

•   În opinia sa, cheia succesului este dată în proporţie de 80% de modul de gândire şi 20% de abilităţi; totodată, este de părere că succesul are o definiţie diferită pentru fiecare dintre noi, prin urmare şi drumul către obiective este unic, bazat pe un set unic de competenţe.

•   Spune că în atingerea propriilor obiective o ajută dorinţa de a învăţa lucruri noi, de a se dezvolta.

Cifră de afaceri (2018): 172,51 mil. euro

Profit (2018): 4,95 mil. euro

Număr de angajaţi (la nivel de grup): 1.100

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.